Mission Statement

Mission Statement:

Evenaar staat als merk voor de volgende punten:

Eigenwijs:

Evenaar is altijd bezig met het volgen van de laatste woon en lifestyle trends. Wij gebruiken deze trends als leidraad maar zullen altijd ons eigen(wijze) stempel op de collectie drukken, dit vertaald zich in veel kleur, opvallende designs en producten die net even anders zijn.

Kleur maakt mensen vrolijk en wij helpen daar met onze kleurrijke collectie graag aan mee.

Ethisch verantwoord:

Evenaar vindt het heel belangrijk dat de leveranciers in India op een ethisch verantwoorde wijze hun werkzaamheden uitvoeren. Dit betekent dat wij persoonlijk de fabrieken bezoeken om te controleren of de werkomstandigheden van het personeel goed zijn.

Milieubewust:

Evenaar probeert zo milieubewust mogelijk te werken, dit vertaald zich in de volgende dingen:

Veel producten worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen en/of gerecycled materiaal.

Al onze bestellingen worden zo veel mogelijk verzonden in hergebruikt verpakkingsmateriaal.

Ons afval wordt zoveel mogelijk gescheiden; plastic, karton/papier, piepschuim, glas en elektronische apparaten worden allemaal gescheiden afgevoerd.

We proberen onze zendingen uit India zo efficiënt mogelijk op elkaar af te stemmen en samen te voegen in een container zodat er zo min mogelijk vrachtwagens de weg op gaan om deze zendingen te vervoeren.

Kortom Evenaar is een eigenwijs merk, dat zijn steentje probeert bij te dragen aan een leefbaar India en een beter milieu.