Wie zijn wij?

Welkom bij Evenaar!

Evenaar Groothandel BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in woondecoraties, textiel accessoires, vloerkleden en meubels uit India.

We hebben in de loop der jaren een eigenwijze, exclusieve en trendsettende stijl ontwikkeld en zijn hierdoor een aansprekende naam in de woonwereld. De eigen stijl wordt niet alleen gekenmerkt door de kleuren en ontwerpen, maar ook de persoonlijke en eerlijke manier van zakendoen. Niet alleen met onze klanten, maar ook met de leveranciers uit India, waarvan wij naast kwaliteit ook een ethisch verantwoorde werkwijze eisen.

Evenaar is opgericht in 1987 als een kleine winkel in het Bourgondische centrum van Bergen op Zoom en binnen een paar jaar groeide het bedrijf uit tot een groothandel met klanten in heel Europa. 

Ieder seizoen wordt er een nieuwe collectie gelanceerd die perfect past bij de stijl die je van Evenaar gewend bent. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes wat betreft de Evenaar collectie, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Wij hebben bijna al onze artikelen op voorraad, hierdoor kunnen wij je bestelling zeer snel versturen.

Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom op de Buitenvest 76. Wij hebben hier ons magazijn/showroom welke uitsluitend toegankelijk is voor winkeliers in de woonbranche en horeca.